(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Holandský řízek
Potřebné ingredience
500 g vepřového bůčku,100 g libové anglické slaniny,200g sýra ementál,pepř,sůl,hl.mouka,vejce mléko a strouhanka na obalení, olej na smažení
Postup přípravy
Libovější bůček najemno umeleme a dobře propracujeme s kořením a troškou soli.Vmícháme nastrouhaný sýr a nakonec do hmoty vpracujeme na malé kostičky nakrájené slaniny.Uděláme řízky,které obalíme v těstíčku z hladké mouky,mléka a vejce a nakonec v jemné strouhance.
Smažíme dozlatova.Vhodná příloha bramborová kaše.
Smažíme dozlatova.Vhodná příloha bramborová kaše.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
backa
(upraveno)
9. 5. 2008, 12:24
Holandské řízky dělávám hodně jsou moc dobré u nás jsou velmi oblíbené,zrovna tento týden jsem je dělala.
Mew
(upraveno)
4. 3. 2009, 16:36
@backa
Taky máme moc rádi Holandské řízky....
Zrušený účet
(upraveno)
4. 5. 2008, 22:08
Dnes jsme vyzkoušeli a určitě někdy uděláme znova , moc dobré (jen maso jsem použila jiné). Díky za recept
Mew
(upraveno)
4. 3. 2009, 16:34
@
Tak to jsem ráda,že se povedli....